Застреляха Алексей Петров в София

0
Алексей Петров е намерен застрелян в квартал „Драгалевци“
Алексей Петров е намерен застрелян в квартал „Драгалевци“ Снимка: БГНЕС

Алексей Петров е намерен застрелян в квартал „Драгалевци“

Известният бизнесмен Алексей Петров е бил убит днес в столицата. Той е намерен в квартал „Драгалевци“ в София, заедно с ранена жена.

На мястото има засилено полицейско присъствие. Извършва се оглед.

По информация от вестник „24 ЧАСА“, бизнесменът е застрелян по време на редовната си седмична разходка в планината. Алексей Петров и жената, с която живее и която управлява бизнеса му, всяка седмица са правили една и съща разходка в планината до Драгалевския манастир без никаква охрана. Затова се предполага, че тя е втората жертва на стрелеца. И двамата са били без документи, така че официално потвърждение за това няма.

Точно там ги е застрелял килърът - той бил с камуфлажни дрехи, на велосипед, с пушка с оптически мерник.

Жената, която бе закарана в изключително тежко състояние в "Пирогов", все още има "жизнени функции", но лекарите не са оптимисти. Алексей Петров е бил вече мъртъв, когато са го закарали в болницата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    9
    А бе...
    Баси кефа! С нетърпение чакаме следващия!
  • 1
    8
    до 7
    Ванка, много завоалирано си го написал, че не ти се разбира. 75 сантиметра над моето коляно са ми зърната (току що премерих), ама Путин нали е по-нисък, някъде с 20 сантима от мене, значи по шията да го целува фена, така ли? Какви са тези еротики дето ти се въртят в главата? Странен човек си ти.
  • -1
    7
    Ванка с танка
    Фена на Путин е информиран за всичко,целуни Путин на 3 педи над коляното,дебил .Оня от Разград е давал визи на такива с малки пишки на баш руските фенове от Дагестан ,Чечня и Бурятия. Именно феновете на Русия от ДС разграбиха държавата тапир
  • 17
    6
    русенец
    Открихме ловния сезон за отстрел на мутри ! На слука и хаирлия да е!
  • 8
    5
    Ебанка в танка с усрайнска...
    Баш като ще идва Австро-Нидерландската хомо бригадка да гледа д'ъл сме окей за Шенгено. И Бам, мафиотско убийство. Цъкления педераст и кривоустия сомалийски пират трудно ще кажат на напушеняците че няма ни корупция ни мафия. Не че нямат наглоста да го направят ама....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари