Засилен трафик на камиони нанася щети по улици и къщи в Николово

0
Част от ТИР-овете заобикалят оттам, за да избегнат опашките в района на Дунав мост
Част от ТИР-овете заобикалят оттам, за да избегнат опашките в района на Дунав мост Видео: КИС 13

За засилен трафик на тежкотоварни автомобили през Николово сигнализират жители на селото

Хората са притеснени, че вследствие на силните вибрации, по част от къщите са се появили пукнатини. Те заплашват, че ако не се предприемат мерки, са готови да блокират пътя.

ВиК мрежата също не издържа заради вибрациите от преминаващите камиони, обясни за Новините на телевизия КИС 13 кметът на Николово Златан Ванев. По думите му, откакто ТИР-овете минават през селото авариите по главната улица са зачестили.

Оказва се, че трафикът на тежкотоварни автомобили през Николово се е увеличил, тъй като част от ТИР-овете заобикалят оттам, за да избегнат опашките в района на Дунав мост.

Хората заплашват, че ако не се предприемат мерки, са готови да блокират пътя.

Вижте повече подробности във видеото.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    2

    Хайде сложете най-после и винетките, всички пътуват от Червена вода, че и до Силиестра през Николово, по причина - без винетки.
  • 3
    1
    Решението на проблема:
    Поставят пътен знак за забрана преминаването на ТИР-ове и после ДАИ-то да ги почва нарушилите го, пък на границата АПИ-то да им събира глобите - ето така ще влязат и пари в хазната. Кмета, вместо да се оплаква, да сяда и да пише предложението до когото трябва за ограничаване на тия тарикати с тежкотоварните камиони. Подобни временни ограничителни пътни знаци специално за ТИР-овете има поставени по бул. "България".
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари