Засилен интерес към учебниците "втора ръка" в Русе

0
Учебниците на старо  могат да струват дори двойно по-евтино
Учебниците на старо могат да струват дори двойно по-евтино

Учебниците на старо могат да струват дори двойно по-евтино

Търсенето по книжарниците на използвани помагала по различните предмети е започнало още в средата на юни.

Заради поскъпването на новите учебници, все повече родители и ученици поглеждат към антикварните книжарници, с надежда да намерят там търсения набор от стари учебници за съответния клас, предаде КИС 13.

Ако са запазени, цената ще бъде само с 2-3 лева по-ниска на брой, но за родителите всяко намаляване на разходите за първия учебен ден е добре дошло.

Родителите в Русе очакват подготовката за първия учебен ден през тази година да струва между 300 и 500 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    2
    __________________
    ИЗВЪНРЕДНО: Радостин Василев взриви мрежата: "Асен Василеф е педераст, а Искрен Спецов сега е в Дубай, за да му купи прашки"! Скандалният кирил 5к0ф продължава да лъже избирателите "Не знам, че Асен Василев е мека китка"!
  • -1
    1
    SLkL
    Така е, защото народът беше пак излъган от американците да се лута в грешния избор между "продължаваме пиците с кристали (пп)" и между герб!! И едните, и другите теглиха милиарди левове заеми, за да купуват чертежи на самолети, дотук 16 чертежа! Вместо за хората от България, тези продажници спонсорираха и работят за интересите на америка!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари