Защо Владимир Путин няма мобилен телефон?

0
Руският президент гордо е заявявал няколко пъти, че отказва да има смартфон
Руският президент гордо е заявявал няколко пъти, че отказва да има смартфон Снимка: © РИА Новости / POOL

Руският президент гордо е заявявал няколко пъти, че отказва да има смартфон

Руският президент Владимир Путин избягва да използва смартфони, като в миналото е казвал, че никога не е искал да има такъв, защото „ще звъни през цялото време“, казва Miror, предава bTV.

Преди време Владимир Путин разкри, че не използва мобилен телефон заради мерките за сигурност.

Вместо това той каза пред руските агенции, че има достъп до специален официален телефон, който може да се свърже с всеки номер, който пожелае.

Това не е първият път, когато руският лидер признава, че избягва смартфоните. Той гордо е заявявал, че отказва да има такъв няколко пъти.

Президентът Владимир Путин винаги е казвал, че няма смартфон, въпреки че говорителят на Кремъл Дмитрий Песков каза, че Путин използва интернет от време на време.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    5
    Всъщност
    Светът е аналогов. Цифровият сигнал има т.н. честота на дискретизация. Тоест анологовият сигнал е непрекъснат. А цифровият колкото му е по-добра честотата на дискретизация, толкова по-добър е. Иначе абсолютно логично е да не използва смартфон или мобилен телефон като цяло. Особено в това военно време. Като цяло мобилните телефони, ако е включен GPS може да те локализира почти точно, а ако не е включен, до ниво клетка. И в двата случая е алогично да използва Путин такива устройства. Чисто инженерно погледнато, без емоции, решението е правилно.
  • -1
    4
    до 3
    къде видя да е написал че е тъп? привижда ти се вече.... русенецо, сдуха се яко с тея руснаци, що не емигрираш там?
  • 4
    3
    до 1
    А ти с цифрово мислене ли си? Който не е като теб задължително е тъп и е против теб? Така ли?:) Какво е цифровото мислене, да виждаш в единици и нули, сиреч в черно и бяло Това е болшевизъм, хлапе, не е мислeнe!:)
  • 5
    2
    Зевзек
    Ами защо да му е? Човек, който може да си говори с Екатерина Велика и Петър Първи, вероятно чете мисли и вижда в бъдещето:)
  • 2
    1
    Мнение
    Аналоговото човече, мисли аналогово, управлява аналогово и си мисли, че света още е аналогов.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари