Защо църцорка водата?

1
Естествено, хората са виновни! Църцоркали, църцоркали водата и тя взела, че свършила. Нарочно, за да клати Борисов
Естествено, хората са виновни! Църцоркали, църцоркали водата и тя взела, че свършила. Нарочно, за да клати Борисов

НОВИНИТЕ ДНЕС, 03.01.2020 ГОДИНА

- ЗАЩО ЦЪРЦОРКА ВОДАТА?

ГМР днес зададе въпрос с повишена трудност на българите. Защо църцоркала /думата е на ГМР, да ме извините/, водата!? Защо нямало вода – ами защото хората, за да не замръзнела водата в чешмата, я оставяли да „църцорка”. И отивали 100 кубика вода! Естествено, хората са виновни! Църцоркали, църцоркали водата и тя взела, че свършила. Нарочно, за да клати Борисов. Интересното беше споменаването на 2,6 милиарда лева, които идват от еврофондовете за инфраструктура и които ще се инвестират от „ВиК” в нови тръби, инфраструктура за водата и т.н. И даже вече имало поръчки. Сега това го свържете с намеренията на ГМР да обедини всички „ВиК” дружества в едно общо. Накратко извод – когато водата изчезне, търсете къде са парите!

- СНИМКИ ЗА ПУТИН

Днес ГМР летя цели 45 минути над „Балкански поток” /според други – „Турски поток”, а според трети – „Български поток/. Както и ида е, тръба с някакъв поток. Само отбелязвам обстоятелството, че 45 минути с хеликоптер доста пари ще ни струва на нас, данъкоплатците. За да може ГМР отгоре да си направи фотка с тръбата. Дали някой ще посмее да попита кръгчетата над тръбата колко струват на бюджета? И другото – какво разбира ГМР от газопровод. Както вече всички знаем, той е кандидат на физкултурните науки, което не предполага изучаване на газопреносна инфраструктура и енергетика. С много тържествен и експертен вид, ГМР почука по тръбата и с удовлетворение установи, че всичко е точно! Спомням си, че така почукваше и по самолетите. Явно ГМР само с чукане проверява дали всичко е наред. Експертните анализи и професионалистите са само за онези простаци, които не го харесват. Чудя се дали понякога се почуква по главата и като кънти ехото, какво ли си мисли? ГМР е направил и снимки на Него и тръбата, за да ги изпрати на Путин, да видел руският президент как се строи. Не се и съмнявам в какво велико умиление ще изпадне Владимир Владимирович от снимките. И къде точно ще го прати!

- ПЕРНИК БЕДСТВА.

След като твърдяха, че водата в Перник може да се пие, се оказва, че водата на три улици е спряна, защото качеството е лошо, а днес е затворена една детска градина по разпореждане на здравните органи, защото водата не отговаря на изискванията. И със сигурност няма да остане само една. Ще затворят детски градини, училища. Вие представяте ли си училище със стотици деца, четири тоалетни и нито една работеща чешма? Това е геноцид, предизвикан от алчност и некадърност на назначените от ГМР кадри. Които дори няма да бъдат подведени под отговорност.

- ЗЛАТЕВ Е ЗЛАТЕН И НЕВИНЕН.

Както и посочих вчера, целта Десислава Танева да провери язовир „Бабриш” е, да се заметат следите и да не се извършат някои необмислени проверки. Днес „Напоителни системи” категорично заявиха, че Златев е златен и невинен и неговият ВЕЦ няма нищо общо с намаляване обема на водата в язовира и източването му. Дали има някой учуден?

- ГМР УСТАНОВИ БОКЛУК

ГМР сега разбра, че в България се гори боклук. За който има проблем. Миризлив и сериозен проблем. Свързан с италианската мафия. Предполагам, никога нямаше да се стигне до разследване и изнасяне на информация, ако в Италия не се беше размирисал боклука на Ндрагета. И съответно по миризливата следа не се беше стигнало до България! Не очаквам нашите нещо да установят, защото дори по Наказателния кодекс имаш оправдание да не свидетелстваш срещу себе си и да не даваш обяснения, ако чрез тях можеш да бъдеш уличен в престъпление. Но пък Ндрагета не прощават издънките. Май и там ще трябва да се откупува.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари