Защо сме първи по смъртност на пътя в цяла Европа?

0
Илия Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи коментира, че при тежки инциденти на пътя обикновено причината не е само една
Илия Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи коментира, че при тежки инциденти на пътя обикновено причината не е само една Снимка: БГНЕС

Липсват ни контрол, инфраструктура и поведение на пътя, посочи Илия Тодоров

Илия Тодоров от Асоциацията на пострадалите при катастрофи коментира, че при тежки инциденти на пътя обикновено причината не е само една. Той припомни за редица катастрофи в тъмната част на деня и призова да си извадим изводите от тях и да вземем мерки.

"Контролът ни е на изключително ниско ниво. Инфраструктурата ни е на изключително ниско ниво. Поведението ни на пътя също е на ниско ниво откъм осведоменост и стриктност. Всички тези компоненти водят до това, че в България умират на пътя най-много хора от цяла Европа" , заяви Тодоров пред Bulgaria ON AIR

"Като водачи, когато сме в страна, в която санкциите се изпълняват бързо и ефективно, сме доста по-примерни и стриктни на пътя. Не е въпросът само до нашия манталитет, а и до това какво може да очакваме", посочи още той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    7
    Шофьор 2
    Колега, Ами какво ще кажеш за учебните коли, които редовно се нареждат преди автомивка Лукс, на Липник, като там има няколко знака Х, забранено е спиране и паркиране, т.е. ...
  • 5
    6
    До 2
    Съгласен съм с теб,но защо за българина няма тема,по която той да не е компетентен и то на високо ниво/според него/?
  • -3
    5
    LkIu
    "Защо сме първи по смъртност на пътя в цяла Европа?" Защото американското посолство от 1990 година досега назначава българските правителства! Затова оттогава досега управляват само американски шпиони!
  • 14
    4
    Шофьор
    Вчера учебен автомобил с ученик на шофьорското място спрял на автобусна спирка.автобуса зад него се чуди как да тръгне.КАКВЪВ Е ТОЗИ ИНСТРУКТОР???
  • 13
    3
    1 до 2
    Съгласен съм, ще добавя само, че сме и най-големите тарикати, законите не са за нас, а за останалите.... които мислят също като нас и..... и се избиваме. Хубавата новина е, че останахме малко за избиване, към 5 и нещо милиона.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари