Защо русенските състезатели по кану-каяк се оказаха пред заключена врата?

3
Председателят на спортния клуб Цвета Демирева е отразяла достъпа до спортната зала
Председателят на спортния клуб Цвета Демирева е отразяла достъпа до спортната зала Видео: NOVA

Тя била заключена от председателя на спортния клуб

Над 30 състезатели по кану-каяк от един от русенските клубове останаха без достъп до тренировъчната си база. Тя била заключена от председателя на спортния клуб Цвета Демирева.

Когато пристигнахме на тренировка, тя дойде при нас и ни извести, че сме уволнени от този клуб. Обясних, че това е без значение, но става въпрос за съдби на деца. По регламент и наредби ние не може да ги местим никъде по средата на годината”, посочи треньорката Ева Пашева пред NOVA

В сряда кметът на Русе Пенчо Милков е приел треньорите, родителите и състезателите. Градоначалникът е провел разговор и с Демирева. В резултат на това тази сутрин треньорите са заварили вратите на базата отключени.

Базата е общинска, обясни кметът Милков и добави, че ако се намерят нарушения в работата на спортния клуб, договорът с него ще бъде прекратен.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари