Защо Марешки иска да е президент?

0
Няма нищо по-циганско от това някой да стане президент, защото ви е подарил петдесет грама бензин
Няма нищо по-циганско от това някой да стане президент, защото ви е подарил петдесет грама бензин

Едни печелят избори с кебапчета. Други раздават обувки. Може да спечелите избори в някои бедни села с макарони и бутилки лошо олио.

Марешки иска да стане президент. Евтиният бензин е неговата кампания. И това неслучайно радва българите.

Съвсем ясно е, че Марешки се е прицелил в негативния вот и в разочарованите - всеки литър от бензина, който продава на загуба е рекламен плакат. Разбира се, българите нямат нищо против.

Но въпросът след кебапчето, лявата обувка и евтиния литър е - какво ще последва като управление, ако Марешки се окаже печеливш президент.

Какво знаете за Марешки, освен че е бензиновият Робин Худ?

Знае се, че политиката му с евтините лекарства му купи много скъпи спортни коли. Знае се, че е суетен и обича да го дават по телевизията.

Говори се, че влизайки в политикатасе опитва да се откупи от предишни грехове, забелязани от съдебната система.

Също така се появи и слух, че аптеките му са продадени на един човек, който се казва Делян, а пък Делян дава парите за евтин бензин на Марешки - защото последният най-накрая е разбрал, че истинският бизнес е да си във властта. А Марешки опитва отдавна. 

В момента имаме само един относително евтин литър бензин. Което е политическо чудо за три дни, но може да има петгодишни президентски последици.

Друго Марешки не е заявил.

Той не е националист, не е десен, не е ляв, няма свой проект, няма отношение към проблемите на деня, освен това не критикува Борисов, много внимава да не каже нещо против него. В този смисъл Марешки имитира успешно един извънсистемен играч, но той не е такъв.

След ужасния провал на Плевнелиев като президент, който ни накара да мечтаем за Първанов, сега българите трябва да внимават кой и защо ще стане президент.

Няма нищо по-циганско от това някой да стане президент, защото ви е подарил петдесет грама бензин. Кебапчетата бяха по-честна кампания.

Но въпросът днес е друг - защо Марешки иска да е президент?

Отговорете си.

И се поучете от циганите - кебапчетата са евтини и не са с партийни надписи. Гласувайте за когото си искате, бензинът ще изгори в ауспусите и може да създаде един Президент.

Но какъв Президент може да е той, ако разчита само на бензин?

Автор: Анна Величкова

Източник: FRONT
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари