Защо ли Теменужка Петкова толкова се вълнува кои са външните експерти към комисията по ревизия?

0
Притеснява ли се министърът в оставка, че няма да може да заблуди тези експерти с изпразнено от законови основания и логика говорене?
Притеснява ли се министърът в оставка, че няма да може да заблуди тези експерти с изпразнено от законови основания и логика говорене?

Защо ли Теменужка Петкова толкова се вълнува кои са външните експерти към Временната парламентарна комисия по ревизия на управлението?

Чухме, че към тази комисия, се възнамерява да бъдат привлечени външни експерти. Кои са тези външни експерти? Могат ли те да боравят с такава информация?" - пита Теменужка Петкова.

Притеснява ли се министъра в оставка, че няма да може да заблуди тези експерти с изпразнено от законови основания и логика говорене? Ако комисията не остане само PR за следващите избори, както каза снощи Татяна Дончева , може и да има полза от нея.

В сградата на “Булгартрансгаз” ЕАД газ няма”. Представете си колко са притеснени, след като най-обикновено посещение на народни представители - членове на председателстваната от Мая Манолова комисия се приема за “нашествие”, “нахлуване”, “фарс”.

Албена Белянова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари