Защо кръстовището за село Сандрово не е осветено?

5
Катастрофите не стават на входния път към селото, а на мрачното кръстовище на главния път
Катастрофите не стават на входния път към селото, а на мрачното кръстовище на главния път

Катастрофите не стават на входния път към селото, а на мрачното кръстовище на главния път

Община Русе днес се похвалиха, че с новото осветление щялa да се подобри пътната безопасност. Нови стълбове с осветителни тела бяха изградени по протежение на входния път към село Сандрово от разклона за пътя Русе - Силистра.

Преди няколко години кметът на Сандрово успя да сложи едно осветително тяло на самото кръстовище, но захранването му е със слънчев панел и лампата в тъмните часове на денонощието по-скоро мъждука и не може да освети опасния участък.

"Дълги години чакане и много катастрофи на разклона на пътя Русе - Силистра към Сандрово. Пътят към селото вече е осветен.", похвали се Пенчо Милков.

Г-н Милков, на този път не стават катастрофи! Инцидентите стават на кръстовището на главния път, което продължава да тъне в мрак.

В нормалните държави, където ефективно подобряват пътната безопасност, първо осветяват кръстовищата, а при нас правят точно обратното.

Парите от бюджета на Община Русе толкова ли не стигнаха за още няколко лампи, които да осветят това мрачно кръстовище?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    селски
    20 лампи има на влизане в Сандрово....Добре! В селото една лампа я чакам от 6 месеца!!! Защо ли ? Няма пари (отговорът на кмета Пенков) СПОДЕЛЯМ САМО!!!!!!!
  • 3
    3
    Daaa
    Трябва да се ушири с няколко метра платното,който завива към Сандрово да е в средата ,а който продължава към Сливо поле да е в дясно,това е ако ще и огън да запалите все тая
  • 0
    2
    Заблудени
    Има ли още заблудени цървули да му се вържат на тоя въздух под налягане!? Каквито са му избирателите такъв е и кмета! Една дума, дума една! И тя е ЦЪРВУЛИ! Хубава дума ама я забравиха хората нищо де он им я припомни
  • 8
    1
    Ашколсун
    Толкова може Ваш Бенчо. Нешто за мандръсане ако има у селото, е друга работа
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари