Защо Господи трябва точно тези хора да причиняват точно това на София!?

1
С какво растящата, но нестарееща наша столица се е провинила, че да се превръща в опитно поле на дилетанти и сребролюбци!?
С какво растящата, но нестарееща наша столица се е провинила, че да се превръща в опитно поле на дилетанти и сребролюбци!?

След лекциите ми се наложи да мина по Графа. Нямам думи! Направо ми се иска да предложа:

Отделете едно пространство 5 на 5 километра някъде из започналите да пустеят краища на България и дайте на отговорните фактори в Столичната община да развихрят бедната си фантазия и убогия си вкус – да строят, да павират, асфалтират, ремонтират, реновират, да слагат плочки както умеят, ако въобще умеят, изобщо да се налудуват, да избият комплексите си, да вършат и вършеят каквото могат и както могат, макар и да не могат!

Защо Господи трябва точно тези хора да причиняват точно това на София!? С какво растящата, но нестарееща наша столица се е провинила, че да се превръща в опитно поле на дилетанти и сребролюбци!?

Време е да започнат да се провеждат екскурзии на родолюбивите българи до Графа и околностите му – да им се показва какво не трябва да правят и как не бива да го правят, ако искат да живеят в нормална среда – естетична или поне прилична.

Като роден в Перник въздъхвам с облекчение, че не се осъществиха проектите Перник да се слее със София. Така перничани ще си спестят тъжни гледки за очите си, а софиянци ще могат да хващат електричката (която сега пътува 62 минути, а преди време по същата линия и на същото разстояние пътуваше 31 минути) и да виждат как изглежда един приличен град, преди да попадне под управлението на такива като тези, под чието управление попадна София

Николай Слатински

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари