Защо е добре да се доверявате на интуицията си

3
За тези, при които интуицията е в недостиг, препоръчваме да обръщат внимание, когато са споходени от следните чувства
За тези, при които интуицията е в недостиг, препоръчваме да обръщат внимание, когато са споходени от следните чувства Снимка: Alamy Stock Photo

Интуицията… Едни я имат – у други тя липсва…

Това е дар – възможност да предугаждате хода на събитията и да реагирате адекватно, както когато ви застигнат както неприятности, така и радости. За тези, при които интуицията е в недостиг, препоръчваме да обръщат внимание, когато са споходени от следните чувства, съветва Actualno:

1. Усещате, че нещо не е добре във вас – безпричинна умора или/и безразличие, съпроводено с дисбаланс по отношение на храносмилателната система или вариации в кръвното налягане… Възможни са и болки в тялото ви на определени честа. Не пренебрегвайте тези усещания налагайки си оптимистични мисли, че сте ОК, че „влизате всеки момент във форма“, че няма място за паники, че всичко това бързо ще отмине… Постъпете разумно – потърсете лекарска помощ, защото така бихте могли да предотвратите някое сериозно заболяване…

2. Усещате, че около вас витае някаква неопределена опасност без да има основателна причина за това, тъй като сте в напълно безобидна на пръв поглед ситуация – дали ще е разходка в парка на слънчево време, дали, когато пиете кафето си с колеги по време на почивка, или когато сте се качили в метрото или в автобуса… Въпреки това ви съветваме да излезете от дадената ситуация възможно по-бързо – просто променете местоположението си, прекъснете комуникация, откажете се от изпълнението на предстоящо замислени задачи… Имайте предвид, че мозъчните процеси могат да бъдат подсъзнателни или несъзнателни, така че е възможно да долавяте дори леки безпокойства, непостижими да бъдат осъзнато възприемани.

3. Усещате желание да помогнете на някого, когото езикът на тялото и енергийното му излъчване издават, че се нуждае от помощ – било тя дори само морална. Не се колебайте да го попитате относно проблемите му и той ще ви е повече от благодарен. Обратно, възможно е да почувствате, че определен човек е в състояние да съдейства да осъществите грандиозни по замисъла си проекти – влезте смело във вербален контакт с него и споделете целите си. Не се колебайте да действате и ако усещате, че сте намерили потенциален романтичен партньор.

4. Усещате, че трябва да действате противоположно на всякакъв „здрав разум“ – някаква невидима сила ви дърпа в енигматична посока, така че преодолейте каквито и да са ограничаващи ви вярвания и удвоете усилията си, влагайки много страст и разум… Уверяваме ви, че няма да съжалявате!

5. Усещате, че може да направите нещо положително, много специално за вас, дори и да изглежда странно или/и малко страшно… Послушайте вътрешния си глас и очаквайте да изживеете вдъхновяващи събития, генериращи изключителни успехи и много любов.

Обобщено, увеличавайте и разширявате уменията си за проявление, за да сте по-уверени в надеждността и силата на интуицията ви!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари