Защо дъщерята на Желю Желев и Иглика Трифонова подкрепиха правителството?

2
„Това е един сценарий, който непрекъснато се повтаря и си даваме сметка, че сме заложници на хора, които работят задкулисно, Държавна сигурност, и изпълняват интересите на КГБ", заяви Станка Желева
„Това е един сценарий, който непрекъснато се повтаря и си даваме сметка, че сме заложници на хора, които работят задкулисно, Държавна сигурност, и изпълняват интересите на КГБ", заяви Станка Желева Видео: NOVA

Дъщерята на Желю Желев Станка Желева и режисьорът Иглика Трифонова излязоха на протеста в подкрепа на правителството през изминалата седмица

Защо решиха да го направят и как отговарят на обвиненията, че хората на него са били платени – по тези теми те коментираха в студиото на „На фокус” по NOVA

„Хората и партиите, които ни обвиняват, че сме платени – Костадин Костадинов, ГЕРБ, са всъщност партиите, които си плащат, за да имат подкрепа. Те не могат да си представят хора да отидат ей така и да подкрепят едни идеи безплатно”, заяви Желева.

По думите й това, което се случва в момента в страната ни е „скандално”. „Това е един сценарий, който непрекъснато се повтаря и си даваме сметка, че сме заложници на хора, които работят задкулисно, Държавна сигурност, и изпълняват интересите на КГБ, с които те са били от край време свързани”, добави тя.

„Реших, че е време да отида и да подкрепя хората, за които гласувам, защото ми се струва, че сме достигнали до един предел, в който е малко да гласуваме. Абсолютно недопустимо е да изпадаме в кръговрата, в който живеем 30 години – разочароваме се от политиците, след това ги наказваме”, смята Трифонова.

И добави: „Това, което видях на площада, беше една красива страна на живеенето ни, която вече съществува много малко. Започнаха едни разговори. Излезе Иво Мирчев и аз присъствах на 50-минутен разговор между него и хората на площада, в който те му задаваха въпрос”.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари