Зашеметяващи снимки на момичета преди и след грим

0

Докато някои художници и артисти използват четките на Photoshop за да дадат "по-красив" вид на някой модел, руснакът Вадим Андреев използва четките от комплекта за грим за да направи същото.

Резултатите са толкова смайващи, че е трудно да повярваме, че не е използвал компютърна програма. Като използва само грим, Вадим превръща обикновени момичета в модели за корица на списание! Нищо чудно, че в Русия има приказка, която гласи, че преди да се ожениш за рускиня, трябва да я заведеш на сауна. Само там ще можеш да видиш точно как изглежда - без всички тези козметични продукти, които могат да Ви заблудят значително!

Това не се случва само в Русия, за съжаление. Повечето от жените в наши дни не излизат от вкъщи без грим, даже и за да изхвърлят боклука е важно да са гримирани. Лошо няма, напротив, винаги е добре дошло една жена да е суетна и красива. Лошото е когато тя изглежда като различен човек без грим.

Искаме да Ви представим невероятната колекция на Вадим Андеев и на неговите "преди и сега" снимки. Чудя се само дали техните съпрузи и гаджета ще могат да ги познаят на втората снимка?!

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари