Засадиха стотици дръвчета в Новата гора на Русе

6
Днес се проведе третата акция по засаждане на дървета на старото рекултивирано сметище на Русе
Днес се проведе третата акция по засаждане на дървета на старото рекултивирано сметище на Русе Снимка: Facebook

Днес се проведе третата акция по засаждане на дървета на старото рекултивирано сметище на Русе

Година и половина след първото засаждане в Новата гора на Русе, днес се проведе третата акция по залесяване.

Включиха се десетки русенци, съобщиха инициаторите от сдружение СъГраждани. Залесяването ще продължи през ноември, а дотогава доброволци ще се грижат за гората, ще поливат дръвчетата и ще почистват около тях.

Заедно създаваме бъдеще, коментират от организацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    13
    Минувач
    Хубава работа ама забелена
  • 5
    12
    daskal
    До 10 - Да, и мен ме дразни Иванчо. Няма мярка. Появи се от нищото преди няколко години и основната му работа от тогава е да се подвизава из публичното пространство. Всъщност, той какво работи? Каква професия има? С какво си изкарва хляба? Наистина мирише на евтин популизъм. Хубавото е, че е назад в листата.
  • 4
    11
    малелей
    Циркът е пълен!
  • 5
    10
    Десен избирател
    Абе даже и на мен ми светва червената лампа за Белчев откакто се е появил в публичното пространство преди няколко години. Всичко е ПР от самото начало, всяка една акция. Не че са лоши самите акции. Одобрявам ги, и засаждането на дръвчета, и походите сред природата. Обаче от самото начало има медийно отразяване даже и за най-простите неща и точно това отблъсква. Сещам се за конкретен пример с изриването на 10м сняг от тротоара преди няколко години. Даже и тази дреболия я обърна на ПР. Пределно ясно ми стана още тогава, че основната цел на всичките тия "акции" е ПР в продължение на няколко години с цел популяризирането на личността на този човек и достигането до парламента. А гледайки Иван от трибуната в последния парламент вече няма никакво съмнение, че целта не е да се промени нещо а просто да се лапа депутатска заплата. Все пак успех на изборите. България има нужда да от управление изключващо свръх популистите и разсипници от ГЕРБ, БСП и Възраждане.
  • 4
    9
    1994 ЮЕсЕй
    Голям цирк ще настане наесен, като требе нашия да ходи с жена си на Хи Хинтетвюта. Кой ли пудел ще представи, като либофта на живота му.?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари