Заподозреният за двойното убийство в Лозен е удушил момиче преди година

0
Чавдар е убил половинката си с колан по време на полов акт
Чавдар е убил половинката си с колан по време на полов акт Видео: NOVA

Чавдар е убил половинката си с колан по време на полов акт

Заподозреният за двойното убийство в село Лозен е убил друго момиче преди година, съобщи NOVA, цитирайки свои източници в разследването.

Информацията е потвърдена и от жители на Лозен.

Става дума за момиче, с което Чавдар Бояджиев имал интимни отношения, и което по време на полов акт удушил с колана си. Сам се обадил на полицията и направил самопризнания.

Първоначално мъжът бил задържан за 72 часа. След това е освободен срещу подписка от съда, а прокуратурата не е обжалвала решението. В момента делото е в досъдебна фаза и се чакат експертизи, а докато излязат, Чавдар Бояджиев вече е заподозрян и за двойно убийство - на ученичка и млад мъж.

Източници на медията от разследването, разкриват още, че 18-годишната жертва работила като продавачка в МОЛ. Имала връзка с 34-годишния Чавдар, задържан за двойното убийство. Какви точно са били взаимоотношенията им се установява, тъй като има данни, че той е плащал за полови ласки. Имала и снимки, направени от него, които след това продавали в приложение за възрастни. В телефона на Чавдар са открити снимки с интимно съдържание на момичето. Данните сочат, че 18-годишната ученичка имала профил от няколко месеца.

Пред разследващите заподозреният признал, че двамата се скарали докато били интимни в землището на Лозен. Тя му е поискала 2000 лв. Проверява се дали не са били употребили дрога и алкохол преди това.

34-годишният Чавдар признал и за убийството на другата жертва. При разпита си той разказал, че дължал 10 хил. лв. на 27-годишния мъж. Обещал, че ще му ги върне, след като получи пратка наркотици от морето. Заподозреният за двойното убийство признал и че е убил приятелката си и поискал още 15 хил. лв. от убития мъж, за да избяга в Русия. Той отказал и след скарване е прострелян смъртоносно.

Чавдар е добре познат на органите на реда. Преди година е задържан за смъртта на тогавашната си приятелка. Според хора от Лозен момичето починало по време на половин акт от свръхдоза наркотици. В материалите по делото е отбелязано, че мъжът сам извикал полицията, като казал, че по време на акта неволно е умъртвил жената, която била с поставена кучешка каишка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    5
    Sdffgn
    Боже,такива изроди въобще да не се раждат!!!!Доживотен затвор без право на обжалване!!!!!!!
  • 14
    4
    До 3.
    Няма значение на кога е фен и къде е искал да отиде. Въпросът е защо му е позволено да направи това. За такива боклуци трябва да има смъртно наказание.
  • 9
    3
    Мнение
    "поискал още 15 хил. лв. от убития мъж, за да избяга в Русия. " Още един изтращял фен на Възраждане или Корнелия Нинова.
  • 22
    2
    Фдгййкл
    Абе,всички съдии,които освобождават убийци в затвора!!!Абе,каква държава сме бе хора?????Няма правосъдие!!!!!Няма закони!!!!Какви са тези роднини или близки на убитата?Оставили са го жив!!!!!!
  • 30
    1
    ПОТРЕСЕНА
    Какви са тия изроди бееее и защо са на свобода ?? Къде е ш.баното ни правосъдие ??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари