Започвам да си чистя оръжието...скоро ще ми потрябва

15
В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена
В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена

По случай събитията в Кьолн и скандалните оплаквания на германките станали жертва на посегателства от млади мигранти, плъзнаха различни коментари из социалните мрежи.

Открито писмо, чийто автор е потребителят Зоран Михалковв бе разпространено до всички българи. Тежките думи на Зоран за минути събраха един куп харесвания и споделяния, пише BNews.

Ето какво написа той, публикувано без намеса: 

"Представете си,че в деня на Курбан Байрам пред главната джамия в Мека се съберат хиляди пияни мъже от европейски произход, работещи в Саудитска Арабия и започнат да нападат местните жени, да им бъркат под полите, да им грабят телефоните, портмонетата и бижутата, да ги насилват сексуално.

Или си представете Истанбул по време на Рамазана, хиляда пияни руски туристи да се настанят пред главната джамия и да започнат да нападат и изнасилват турски жени, да се гаврят с тях пред погледа на десетките хиляди турци на площада. Представихте ли си го? Е,аз не можах....защото тези хиляди пияни наглеци ще бъдат буквално разкъсани за секунди.

Подивялата тълпа от разгневени и унижени местни мъже ще ги унищожат, ще ги смачкат, разчекнат и обезобразят за минути. Хилядата пияни нагляри ще се превърнат в хиляда обезобразени и накълцани трупове. И снимките им гордо ще се развяват в местната преса, а имамите ще възхваляват героичните мъже защитили честта на жените им

А в сърцето на Европа, в Германия, пред символа на християнска Европа, пред погледа на десетки хиляди мъже и стотици полицаи пияна тълпа от нагли главорези безпроблемно се изгаври с техните жени, дъщери, майки. В сърцето на Европа една пияна шайка се изгаври със нашите жени и не се намериха достойни мъже да ги защитят, да защитят собствената си чест.

Мълчаливо свели поглед в земята, страхливо свили рамене в удобните си балтончета те позволиха на тяхната земя, в техния град да се гаврят със жените, децата, майките, сестрите им. С хората, за които трябва да изровят дупка до Ада ако се налага за да ги защитят. А те не посмяха да ги защитят от една шайка пияни, нагли, цинични ,,брадати майки с деца,, които бягат от ужасите на войната и за да покажат колко страдат нападат безпомощни жени по време на един от най-светлите празници.

Отвратен съм най-вече от малодушието и безпомощността на мъжете, които са длъжни в името на своята чест да защитят човека до себе си, безпомощната 40 кг жена. А те не могат. В Европа вече няма мъже. Няма вече и чест. Европа е обречена. Пускам си Реквиема на Моцарт, сипвам си малка чаша шардоне и започвам да си чистя оръжието....
Скоро ще ми потрябва..."
 

Източник: BNews.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари