Започва разпределянето на бюлетините в Русенско

0
В понеделник бяха доставени общо 203 800 бюлетини в Русе
В понеделник бяха доставени общо 203 800 бюлетини в Русе

В понеделник бяха доставени общо 203 800 бюлетини в Русе

Четири дни преди вота на 2 октомври осемте общини от Русенско ще получат бюлетините и всички необходими книжа за предстоящите в неделя предсрочни парламентарни избори. Те ще се разпределят по общини от служители на Областната администрация след съгласуване с Районната избирателна комисия.

Целият процес ще се проведе при засилени мерки за сигурност, като е осигурен транспорт от страна на съответните общини и специализирана охрана от Областната дирекция на МВР. Началният час на предоставянето на хартиените бюлетини и всички необходими материали е обявен за 14:00 часа.

Очакванията са процесът да приключи най-късно до 17:30 часа.

Припомняме, че в понеделник в Русе бяха доставени общо 203 800 бюлетини за общо 203 542-ма избиратели от региона. Най-много бюлетини са предвидени за община Русе – 145 300, а най-малко за Ценово – 4500.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари