Започва проверка на работата на Йордан Кожухаров за три години назад

2
Делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч
Делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч Снимка: NOVA

Делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч

Започва проверка на работата на прокурора Йордан Кожухаров за три години назад. След среща с изпълняващия функциите главен прокурор Борислав Сарафов, Кожухаров потвърди, че делото за смъртта на Ферарио Спасов отива в Ловеч, предава БТА.

Кожухаров беше извикан от Сарафов, за да обясни защо е пуснал с подписка Начо Пантелеев, задържан за катастрофата, при която загина Спасов.

Великотърновският прокурор каза, че е притеснен заради проверката, защото човек винаги може да сбърка в работата си. Кожухаров каза, че Сарафов му обяснил, че на негово място би пуснал Пантелеев на свобода под парична гаранция.

Уважавам становището на Сарафов, каза Кожухаров. Той смята, че в известна степен може да се е предоверил на разследващите и в това да се изразява пропускът му.

Прокурорът си спомни, че три пъти е попитал разследващите какво имат събрано срещу Пантелеев и има ли основания да се иска по-сериозна мярка за неотклонение. Всеки път полицаите му казвали, че “няма нищо”

Великотърновският прокурор каза, че все още няма експертиза за катастрофата. И затова Пантелеев е с обвинение за загубване на управлението на колата в условията на конкретните пътни обстоятелства.

При вземането на решения няма как прокуратурата да се влияе от статуси в социалните мрежи, коментира Кожухаров статуси на Пантелеев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    ама то
    и аз дето не съм прокурор мога да ви обясня - срещу една торба пари всичко може
  • 8
    1
    Предайт епоздрави на...
    Защо го проверявате само за последните 3 години? Трябва да се провери от назначението му за прокурор, за да се проследи кога е започнал да "чете Закона с друг поглед"
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари