Започва ли кървавата битка за местна власт?

0
Въпросът, който тресе политическите среди часове след хладнокръвното убийство на Татяна Стоянова
Въпросът, който тресе политическите среди часове след хладнокръвното убийство на Татяна Стоянова Снимка: © Булфото

Започва ли кървавата битка за местна власт? Това е въпросът, който тресе политическите среди часове след хладнокръвното убийство на Татяна Стоянова. По информация на БЛИЦ версията е една от двете първоначални, по която работят разследващите.На последните кметски избори - през 2011 година, в Пазарджик безапелационно победи Тодор Попов.

Според най-известния експерт по сигурността в района - Арлин Антонов, пиарката на градоначалника Татяна Стоянова е в основата на втория му мандат. Попов управлява Пазарджик като независим. Заради огромния му авторитет към него непрекъснато летят оферти от различни политически сили. Една от двете първоначални версии сочи, че екзекуцията на Татяна е предупреждение от мастити лобисти към Тодор Попов. Целта им е да покажат нагледно какво ще му се случи, ако не избере "правилната" партия, с която да обвърже очаквания си трети мандат.

Втората версия е свързана с т.нар. любовен триъгълник.

Ето какво каза по този повод Арлин Антонов: "Трябва да се търси нещо лично. Знам, че не беше омъжена. Живееше с един господин. Много стойностен човек беше, работили сме заедно, когато аз бях общински съветник".

По информация на БЛИЦ разследващите вече проверяват дали около Татяна се е навъртал друг мераклия за нейното сърце или под "нещо лично" може да се разбира, че тя е засегнала фатално нечии финансови интереси.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари