Коя всъщност е жертвата Татяна Стоянова

0
Татяна Стоянова
Татяна Стоянова

Тридесет и три годишната Татяна Стоянова е завършила френската паралелка на ЕГ „Б.Брехт“ в Пазарджик, а след това Публична администрация в София. Първото й работно място е като репортер във вестник „Виделина“ в Пазарджик. От 2003 година насам е неотлъчно до Тодор Попов. Татяна не е омъжена и от година насам обитава апартамента си на ул.“Димитър Греков“1. Пред приятели споделяла, че не обича да стои сама и предпочита да остава при родителите си, които имат жилище в друг квартал на града, съобщава „Марица”.

Преди да тръгне към къщи, Татяна се видяла с майка си пред сградата на общината в Пазарджик. Похвалила се, че си е взела нов тоалет за именния си ден и ще празнува. Обещала на майка си, че утре ще отиде у тях и подкарала нисана „Кашкай“ към дома си.

Никой от съседите не е чул изстрелите, сигналът за жената в безпомощно положение е бил подаден от човек, който я видял просната до джипа си около 18.30 ч. В едната си ръка тя държала ключовете на жилището си, а в другата букет.

Беше много вежлива и добринамерена, сподели продавачка от магазина под апартамента на жертвата.

Предполага се, че килърът е бил скрит и е изчакал младата жена да слезе от джипа и я е прострелял от упор, при това два пъти.

Тялото е било разположено от дясната страна на джипа, с лице към изхода на гаража, който се намира под апартамента на жертвата

Вероятно Татяна е била следена и убиецът е знаел навиците и. За тази вечер младата жена е имала резервация за ресторант.

Полицията все още няма официална версия, работи се по няколко. Търсят се мотивите за показния растрел в центъра на града. Очаква се във вторник сутринта да има брифинг в полицията.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари