Започва изграждането на първия F-16 за България

0
Това каза новият посланик на България в САЩ Георги Панайотов
Това каза новият посланик на България в САЩ Георги Панайотов Снимка: БНТ / стоп кадър

До броени дни започва изграждането на първия изтребител F-16 за България в Америка

Това каза в "Денят започва" по БНТ новият посланик в САЩ Георги Панайотов.

Той добави, че още няма реакция отвъд океана на решението, взето от българския парламент миналата седмица във връзка с вдигане на ветото за членство на Република Северна Македония в ЕС.

Не може да се говори за натиск за вземане на решение от страна на САЩ, категоричен посланик Панайотов.

"Натиск няма, аз съм тук от 19 май, имах разговори и от Държавния департамент, при това нееднократно. Срещах се и със законодатели, с конгресмени, миналата седмица. Натиск категорично няма, но да, подчертавам, в интерес на Съединените щати е да няма подобен проблем между България и Република Северна Македония, но натиск няма", заяви Георги Панайотов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    ...
    ЕЕЕееех! Дочакахме и морков да ни размахат. Досега сами ни размахваха пръчката. А парите, които дадохме за тези бракми отдавна са изядени и изпити. С тях може и да са направени самолетите на Саудитска Арабия, но за нашите бракми ще ни смигат и ще ни думат: „няма натиск за з̶а̶п̶а̶д̶н̶и̶т̶е̶ ̶п̶о̶к̶р̶а̶й̶н̶и̶н̶и̶, Пардон за Северна Македония, а ние като верни псета ще скимтим и ще въртим опашка.
  • -1
    3
    Гошо куче лошо
    А и Путин няма как да мине, защото е в САЩ в момента. Кой мислите, че бутна Байдън от колИлото. Путин скрит сутринта в храста.
  • -2
    2
    Гошо куче лошо
    И всичките 10 да бяха тук, това нищо нямаше да промени.
  • 5
    1
    Туй хвърчило F-16
    ДОКАТО СТАНЕ ТОЯ КАЛПАВ ПЛАНЕР И ПУТИН ЩЕ МИНЕ ПРЕЗ ДУНАВ МОСТ,А КПП-ейците ще го посрещнат с хляб сол и кръшни хора с ръченици,ракия и вино.През това време Ердоган ще прави избори в Кърджали за автономно или преминаване към федеративно управление на южна България и западните Родопи до Прищина.Да.а.а.а........ Да се търси отговорност на министър Свинаров от НДСВ,СОЛОМОН ПАСИ,ОВАН КОСТОВ,ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ И ГЕРБ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОТБРАНАТА И НАЙ ВЕЧЕ ВВС И ПВО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. МЪРШИ ДОЛНИ.НА СЪД ДА БЪДАТ ИЗПРАВЕНИ ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО,ИЗМЯНА И ДЕЙСТВИЯ В УСЛУГА НА ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ ЗА ОТСЛАБВАНЕТО НА ОТБРАНАТА И СИГУРНОСТА НА ДЪРЖАВАТА.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари