Запълват дупките на пет пътни отсечки в Русенско

0
Изкърпването се прави със студена асфалтова смес и е временно решение, докато започнат ремонтите по пътищата при трайно затопляне на времето
Изкърпването се прави със студена асфалтова смес и е временно решение, докато започнат ремонтите по пътищата при трайно затопляне на времето Снимка: Фейсбук

Областното пътно управление в Русе започна от 18 март аварийно запълване на дупките, отворили се по републиканските пътища след снеготопенето и ниските температури през последните седмици

На територията на област Русе със студена асфалтова смес в последните дни са обработени дупките на отсечките с най-интензивен трафик – Русе – Писанец и Русе – Велико Търново в участъка от разклона за Борово до Полско Косово, както и второкласните пътища Русе – Бръшлен и Бяла – Лом Черковна, пише Бряг.

Изкърпването се прави със студена асфалтова смес и е временно решение, докато започнат ремонтите по пътищата при трайно затопляне на времето. Целта е да се запълнят най-големите неравности, които застрашават живота и здравето на пътуващите и нанасят щети по превозните средства. Целта на това сравнително бързо решение е да се предотвратят инциденти и материални щети.

През април, след края на зимното поддържане и трайно повишаване на температурите, ще бъдат предприети ремонтни работи на компрометираните отсечки по републиканската пътна мрежа в област Русе, посочват още от АПИ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари