Запалиха скъп „Мерцедес“ на бизнесмен

0

Скъп и рядък „Мерцедес“ е бил запален пред блок във врачанския жилищен комплекс „Дъбника“ тази нощ.

Стопаните били разбудени от зловещ тътен, след като колата им се взривила. Колата била запалена в ранните часове на деня, а към 5.20 часа вече била изцяло обхваната от пламъците и резервоарът гръмнал.

Свидетели на огнения ад веднага подали сигнал на телефон 112 и на мястото бил изпратен екип на районната служба за пожарна безопасност и защита на населението. Огнеборците загасили пламъците, но автомобилът вече бил унищожен напълно и от него останало само купето.

Возилото е рядък модел на „Мерцедес“ Е400. То е собственост на 68-годишният Веселин Василев, който има автокъща и се занимава с продажба на автомобили. Колата обаче се ползва от неговата дъщеря, която живее в блок №6 в „Дъбника“. Снощи тя я спряла пред дома си, когато й била драсната клечката. За щастие огнените езици не са обхванали и други коли на паркинга.

Семейството няма представа кой и защо е подпалил имуществото им. Те заявяват, че нямат врагове и не знаят каква е причината за огнената вендета. Собственикът обаче разказа, че това не е първото посегателство върху негов автомобил. Преди години друг „Мерцедес“ му бил откраднат, а след време от Интерпол го намерили в Крим.

В момента на мястото на инцидента има застрахователи, които описват щетите, тъй като лъскавото возило има „Автокаско“.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Докторе, синът ми глътна 1 лев, ще умре ли?
- Глупости, колко депутати се нагълтаха с милиони, даже разстройство нямат!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари