Запален комин в блок "Вяра 2" вдигна огнеборците на крак

2
В Глоджево пък гасиха покрив с пластмасови керемиди
В Глоджево пък гасиха покрив с пластмасови керемиди Снимка: Кис 13 / архив

3 сигнала за инциденти са отработили дежурните екипи на пожарната през изтеклото денонощие.

Екип на Първа РСПБЗН, за времето от 14:58 до 16:00 часа, е пратен на адрес на бул. "Неофит Бозвели", заради сигнал за запален комин в блок "Вяра 2". На място е установено, че са се самозапалили сажди в коминно тяло в единия от входовете на блока. При инцидента не са причинени щети.

Между 16:37 и 19:15 часа служители от РСПБЗН – Ветово с два автомобила са реагирали на сигнал за пожар в покрив на къща в гр. Глоджево. При пристигане на адреса те са заварили да гори целия покрив на едноетажна къща, покрит с пластмасови керемиди, а под порива е имало много горими материали - дрехи, хартия др. При инцидента не са пострадали хора, но са причинени материални загуби. Като причина огнеборците посочват - неправилно ползване на отоплителни уреди.

В 20:20 часа снощи екип на РСПБЗН – Бяла с един автомобил е оказал съдействие след пътен инцидент, възникнал на бул. Стефан Стамболов в гр. Бяла, където автомобил е самокатастрофирал в дере. Пострадалия е бил изваден от дерето с въжета и пластмасова носилка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари