Заместник - кметът с диплома за заслуги

0

Днес, 10-и февруари 2017 г., в Заседателна зала на Окръжен съвет – Гюргево, заместник-председателят на Окръжен съвет - Гюргево и Председател на Съвместната българо-румънска земеделска група г-н Лучиан Корозел връчи на заместник-кмета по хуманитарни дейности в Община Русе г-н Иван Григоров Диплома за заслуги по повод 7 години трансгранично сътрудничество на Съвместната българо-румънска земеделска група - СБРЗГ (G.L.A.C. Гюргево - Русе).

Дипломата е за „оказаната подкрепа за трансгранична дейност и постигане на резултати, довели до признаването на Съвместната българо-румънска земеделска работна група за уникален модел на добра практика по цялата ни румънско-българска граница“.

В рамките на първото за тази година заседание беше подновено Споразумението за партньорство в рамките на СБРЗГ с председател г-н Корозел; беше представен Бюлетина за 2016-а година и се уточниха и одобриха темите за обсъждане през 2017 г., сред които: „Опрашване на трайни насаждения и опазване на пчелите“, „Мястото и значението на РУ „Ангел Кънчев“ за развитието на селското стопанство“, „Областна стратегия за развитие в областта на земеделието и напредък по реализацията“ и други.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари