Заловиха избягал затворник в Русе

3
Полицаите са неутрализирали и 21-годишния мъж с електрошок
Полицаите са неутрализирали и 21-годишния мъж с електрошок

Полицаите са неутрализирали и 21-годишния мъж с електрошок

На 23 ноември 2023 година, в късния следобед в ОДМВР - Русе е получена информация от ОДМВР - Велико Търново, че 21-годишен мъж от гр. Русе е извършил бягство от затвора – ЗООТ “Велико Търново“, където е изтърпявал ефективна присъда „лишаване от свобода“ за срок от една година, във връзка с извършено престъпление.

След получаване на информацията от служителите на ОДМВР - Русе са предприети незабавни действия за изясняване на случая. Създадена е организация за установяване на местонахождението на затворника и неговото задържане. Полицаите са действали максимално бързо, тъй като е имало и данни, че той може да направи опит да се саморазправи със своята бивша приятелка, която е трябвало да празнува рождения си ден на частен адрес в Русе. Така около 21:00 часа въпросният мъж е забелязан в района на ул. „Стефан Стамболов“, докато към него са приближавали момче и момиче, за което по-късно е станало ясно, че е бившата приятелка. Служителите на реда се насочили към тях и издали разпореждане към затворника, но той побягнал в посока Сарайски мост, а те са го последвали и малко след това догонили. Когато мъжът е разбрал, че няма да може да се измъкне, спрял и за да ги принуди да преустановят преследването, извадил нож, с който започнал да се самонаранява в областта на шията. За да предотвратят тези негови действия полицейските служители са използвали неутрализиращо електрошоково помощно средство. След това незабавно са извършили първоначални реанимационни действия до идването на екип на ЦСМП – Русе. Откаран е с линейка и е настанен в УМБАЛ „Канев“ в Русе, където му е оказана необходимата медицинска помощ. По данни на медицинските лица е в стабилно състояние и без опасност за живота. Предаден е за охрана на ГДИН.

По случая е образувано следствено дело, разследвано от Окръжен следствен отдел към Окръжна прокуратура – Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    11
    Lkhjiuhb
    Хвърлете го в тъмница,завържете го с вериги!!!!Изрод,какво правиш в Русе?????
  • -1
    10
    A Costs Rica
    La gente de la ciudad de Ruse son traidores, policías, pedales, cobardes sucios,
  • -1
    9
    El Chapo y El Metro
    Los búlgaros se volvieron tontos y perezosos. Traidores cornudos
  • -3
    8
    Don Pedro da Silva de Cataluna
    Turco, español, marroquí es lo mismo. Bulgaria se convirtió en un país del centro de América del Sur o de la península central de Indochina. No utilices el Traductor de Google.
  • 0
    7
    LOL
    Holla amigos! I mui los cojones grandes!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари