Заловиха двама младежи, докато тарашат магазин през нощта

0
Заловиха двама младежи, докато тарашат магазин през нощта

Двама крадци са били заловени на местопрестъплението, съобщават от пресцентъра на Областната дирекция на полицията. Това е станало в първия час на 20 юни, петък. 50 минути след полунощ служители на охранителна фирма сигнализирали в РУП-Две могили, че в село Щръклево е счупено стъкло на прозорец на магазин.

Дежурен наряд се отзовал на сигнала и задържал, скрит в магазина, криминално проявения С.М. на 19 г. и съучастника му - Л.И. на същата възраст, който го чакал отвън. И двамата младежи са от селото.

При извършения полицейски обиск в С.М. са намерени монети на стойност 34 лева, 3 кутии цигари, дамска тоалетна вода и 44 купона за хляб. По случая е образувано бързо производство срещу С.М.

Квартирна кражба пък е извършена в Две могили вчера. Наглото посегателство станало през деня – между 8.30 и 10.30 часа. Неизвестен извършител влязъл през незатворен прозорец, откъдето откраднал мобилен телефон. Според тъжителя, нанесената щета е за 250 лева.

В края на работната седмица в местността "Люляците" в Русе след взлом на входната врата, е проникнато в стопанска постройка на вила. От нея са откраднати инструменти, селскостопански инвентар и други вещи. Според тъжителя, нанесените щети са на стойност около 300 лева.

И по двата неразкрити случая са образувани досъдебни производства.

Източник: МВР - Русе
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари