Заловиха двама мъже с наркотици в Русе

0
При двата случая са открити марихуана и метамфетамин
При двата случая са открити марихуана и метамфетамин

При двата случая са открити марихуана и метамфетамин

Двама са заловени от полицията с наркотици и случаите се разследват.

В единия случай на 3 август екип на Второ РУ, при извършване на обход в района на Полигон – Русе, е установил паркиран лек автомобил БМВ Х3 и група лица до него. Последвала е проверка, при която е установен собственикът на колата – мъж на 33 г. Той бил видимо притеснен и на зададен въпрос от униформените дали в автомобила има нещо незаконно, мъжът сам отворил нишата на подлакътник в купето, където им посочил две топчета от суха тревна маса, за които обяснил, че са с марихуана и им ги предал доброволно. Случаят е документиран по описа на Второ РУ, като е образувано бързо производство за престъпление.

Другият случай е от 5 август, когато 5-10 минути след полунощ на бул. „Липник“ в гр. Русе е извършена полицейска проверка на автомобил с марка "Мерцедес", модел „CLK 270cdi“ с русенска регистрация. В хода на полицейските действия е установено, че в мъжко портмоне в дамската чанта на пътничка на 24 г. има наркотик - 1 пакетче кристал. Станало още ясно, че портфейлът е на водача на лекия автомобил - 30-годишен мъж, който е предал на полицаите пакетчето с кристалообразно вещество за нуждите на разследването. При полеви наркотест кристалът е реагирал положително на метамфетамин. Образувано е досъдебно производство по описа на Първо РУ за извършено престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    PETROVI
    Много повърхностно се работи! Градът е пълен с наркомани и наркотици има на всеки ъгъл. В блок 205 в Чародейка има своебразен магазин за продажба на наркотици, при все,че двама обитатели на конкретния апартамент са в затвора за същото нещо. Това е недопустимо и трябва с по- голяма решоителност и непшримиримост да се действа. Буквално сеят смърт сред подрастващите.
  • 6
    4
    ел чапо
    и как така като ги хващате такива друсалки, не разбирате от къде купуват и не следват арести на дилъри? за един приятел питам
  • 6
    3
    Обнадежден
    Сяров?
  • 7
    2
    Иванова
    По-голяма строгост на закона е нужна спрямо тези, които продават смърт! Не може след година- две пак да е навън .
  • 0
    1
    Трябва
    да си изберем Букеле за президент
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари