Заловеният с наркотици общински съветник от Плевен отказва да напусне поста

2
Той бе задържан от полицията след семеен скандал и намерена дрога в жилището му
Той бе задържан от полицията след семеен скандал и намерена дрога в жилището му Снимка: ПП-ДБ

Той бе задържан от полицията след семеен скандал и намерена дрога в жилището му

Към този момент Павлин Стефанов отказва да се оттегли от Общинския съвет, въпреки призива на общинското ръководство на "Да, България". Стефанов е бил задържан от полицията в Плевен, след като униформените са се отзовали на сигнал за семеен скандал, при който в жилището му са открити наркотици, съобщи Plevenutre.

"При подобно събитие и при подобно действие на наш представител, без значение на какво ниво в управлението, е морален акт и негово задължение да подаде оставка от заеманата позиция. Факт е, че към този момент Павлин Стефанов отказва да се оттегли от Общинския съвет, въпреки че има основания това да се случи предвид неморалните и противоправните му действия. Това, че има споразумение с прокуратурата по безспорен начин доказва, че има извършено престъпление, за което той е признал", коментира пред народният представител от "Продължаваме промяната – Демократична България", избран от 15-и МИР - Плевен, Свилен Трифонов.

По думите му независимо от това, че Законът за местното самоуправление и местна администрация позволява Стефанов да изпълнява функциите на общински съветник, той няма как да продължи да бъде техен представител, защото имат устав и неговите действия са крайно разминаващи се с него.

Трифонов заяви, че общинският съветник отказва да разговаря с него.

"Имахме само писмена кореспонденция, като той счита, че няма основание да напусне Общинския съвет, но ние го призоваваме да направи това, защото е поел ангажимент към структурата, благодарение на която е влязъл в този Общински съвет, а тя сега оттегля доверието си от него", каза още отбеляза Трифонов.

Дори Стефанов да остане в Общинския съвет на Плевен, той няма да представлява избирателите на "Да, България", категоричен е Свилен Трифонов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    Пенчева
    Интересно защо не поискат от Кирил и Асен да си напуснат постовете, след като измамиха всички свои избиратели, че ще чегъркат ГЕРБ и Борисов, че никога повече с ГЕРБ и ДПС, а пък управляваха заедно 9 месеца и даже се натискат още и още. Това не е ли неморално? А записът с гнусните изявления на Кирил Петков относно посолствата и изпирането на Бойко? А пиенето на мазно кафе в скута на един мафиот, който да ти нарежда какво да правиш? Това е по-отвратително и от един тон наркотик!
  • 0
    4
    Рс
    Никакви наркотици не са намерени у тях. След експертизата и решение на съда става ясно, че въпросните "наркотици" са обикновени желирани бонбони, каквито има в почти всеки дом. Момчето явно е неудобен на някого и мисирките като вас веднага лапват въдицата. Отворете му профила във фейсбук и вижте публикацията... Прикачено е решението на съда, както и обръщението му към медиите... СТИГА СТЕ ТЪРСИЛИ СЕНЗАЦИИ, А ПУСНЕТЕ ЕДНА НОВИНА, В КОЯТО СЕ ИЗВИНЯВАТЕ, ЧЕ СЕ ПОДВЕЛИ АУДИТОРИЯТА СИ И СТЕ УРОНИЛИ ПРЕСТИЖА НА МОМЧЕТО!!!
  • 2
    3
    ХАХАХАХАХАХАХА
    Стига сте намесвали политиката! Семеен скандал пък при претърсването били намерили "наркотици"!!! Защо е очевадно, че някой от претърсващите е подхвърлил някоя "весела" цигарка и ХОП! Голям скандал! Даже може този общински съветник да е "Оранжевия пират"!
  • -1
    2
    чичомиткобрат
    Изглежда като мъжка путка и момино детенце, което чрез непотизъм е вкарано на поста си и вкъщи никога не са му казвали "не", затова е станало толкова лайно.
  • 4
    1
    Не съм учуден
    въобще не съм учуден, това са хората на ДБ от коалицията ППДБ. А оня ден имаше много хубав филм за Кристиян Таков по БНТ 1, какъв морал, каква ерудиция, какъв човек. Сигурно сега не може да си намери място в гроба като гледа какви хора са напъплили в учредената от него партия. Като се почне от ръководителя й - Христо Бойкикев, та се стигне до всевъзможни други индивиди
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари