Закриха сезона в Пампорово по бански костюми

0

Атрактивно, по бански костюми, група ентусиасти закриха зимния сезон в Пампорово

Те се спуснаха от връх Снежанка по туристическата писта до плац "Студенец", информира БНТ

"Първото по нашите географски ширини BIKINI SKI & BOARD FEST & CONTEST 2022 PAMPOROVO е вдъхновено от красивите ски и сноуборд инструкторки по пистите и привлекателните и чаровни родопчанки и родопчани", каза инициаторът на събитието Станислав Вангелов.

Макар и нестандартно, спускането е част от цяла стратегия за климатолечение, базирана на сериозни факти. Отрицателната йонизация в Пампорово и региона е до 40 пъти по-висока от тази в градската ни среда.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари