Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Заключени тоалетни в болница принуждават пациенти да уринират в градинката

0

Наскоро ми се наложи да посетя болницата в Дулово, заедно с 10-годишната си племенница. Влизайки в двора, видяхме двама мъже да уринират до оградата, точно пред входа. Отвратително, нали? Но се оказа, че това е ежедневие в това уж лечебно заведение.

Хората разказват, че тоалетните са заключени и пациенти, посетители, работещи в заведенията ходели където намерят, защото управителят не разрешавал да се ползват тоалетните. В същото време този човек вземал заплата от 6 хиляди лв. и постоянно бил в командировки, които се плащали от общината, където сестра му била заместник-кмет. Когато работещи в общинската болница отишли да говорят с кмета на Дулово, той им казал да не го занимават с болницата. А пък точно заради болницата спечелил изборите.

В града се говорело, че не го интересувало, защото си построил болница с аптека и това че общинската болница се руши и пациенти и посетители се възмущават от нередностите в нея, вече не го интересувало.

Пращам ви снимка да видите какво е състоянието.

Аз съм от Русе и се надявам следващия път като отида в тази развалина, наречена болница, поне да има отворени за хората тоалетни.

Забравих да ви кажа, че в коридора спяха две огромни улични кучета.

Автор: Генади Иванов
(Автор: Генади Иванов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари