Загоряла храна в парти грил вдигна пожарната на крак в Русе

0
За денонощието екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала
За денонощието екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала Снимка: Dunavmost / Архив

За денонощието екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала в Русе

Два пъти са оказвали техническа помощ и два пъти са излизали, заради сигнали за инциденти в апартаменти, които са били без преки материални загуби.

В единия случай са посетили адрес в русенския квартал „Дружба“, където се е оказало, че няма пожар, а е забравена храна в парти грил.

Във втория е посетен адрес на улица "Войводова" по сигнал за пожар в апартамент, но се е оказало запалване в отпадъци на балкон от хвърлена незагасена цигара, което е загасено от живущ на адреса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари