Загиналият младеж в катастрофа е кметът, върнал се от гурбет

0
Цветомир Иванов се завърна от Брюксел, стана кмет и след няколко дни срещна смъртта си
Цветомир Иванов се завърна от Брюксел, стана кмет и след няколко дни срещна смъртта си

Истинска трагедия разтърси жителите на ломското село Станево днес, научихме от BulNews.bg.

Младият Цветомир Иванов, който само преди дни беше избран за кмет на селото, загина в катастрофа.

Миналата година 23-годишният Цветомир се върнал от Брюксел, където работел. На проведените тази неделя частични местни избори той беше издигнат за кмет на родното си село Станево от коалиция „Народен съюз“ и спечели с убедителна преднина. Само три дни по-късно е станал фаталния инцидент, който отнел живота му. От полицията в Монтана съобщиха, че произшествието е станало малко преди 21 часа снощи на пътя от село Ковачица към Козлодуй.

Младежът шофирал автомобил „Форд Сиера“, собственост на мъж от Пазарджик с инициали И.П. На ляв завой новоизбраният кмет загубил контрол над автомобила, излетял от пътното платно и се блъснал в дърво. Ударът бил толкова силен, че шофьорът загинал на място. След завършването на средното си образование поради липса на работа тийнейджърът заминал за Белгия, където от години се трудят майка му и баща му. Две години Цветомир работел по строежите в Брюксел, но през 2015 г. се върнал у нас.

Не може всички да се преместим в чужбина. Искам да живея и работя в България! „Искам да помогна на хората да живеят по-добре!”, каза преди дни младежът. Плановете му да помогне на съселяните си обаче не успяха да се осъществят заради жестоката трагедия.

Източник: BulNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари