Загиналата млада жена в Пловдивско оставя пеленаче сираче

5
Шуки е пуснала снимка с малкото бебе, което вчера е навършило 4 месеца
Шуки е пуснала снимка с малкото бебе, което вчера е навършило 4 месеца

Шуки е пуснала снимка с малкото бебе, което вчера е навършило 4 месеца

23-годишната млада жена, която загина днес на пътя между Клисура и Розино, оставя сираче.

Момичето, което близки и приятели наричали Шуки, е от град Пирдоп. През септември 2021 г. се сгодява за млад мъж от карловското село Розино и заживява с него.

Семейството има малко бебе, което вчера е навършило 4 месеца. Майката вчера е пуснала снимка на фейсбук профила си на пеленачето по този повод, пише pbnovini.com.

И в Пирдоп, и в Розино, хората са в потрес. Плачат е жалят за без време отишлия си млад живот. Разказват колко красива е била Шуки. Местни от Розино споделиха пред репортера на медията, че преди години са работили заедно със семейството на Шуки в завод в родния й град.

Описват ги като много добри и отзивчиви. Сега бащата имал дюнерджийница в Пирдоп.

Шуки била единствено дете на родителите си. Според наши източници тя се е прибирала от Пирдоп към Розино, карала е бързо, времето е било дъждовно, при изпреварване е изгубила контрол над волана и се е блъснала в дърво.

След това лекият автомобил „Мини купър“ е продължил да се движи. Младата майка е загинала на място. Катастрофата е била толкова тежка, че е разкъсала тялото и част от него е било на пътя.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    5
    до 4
    то пък на тебе като давал , давал, чак да се чуди човек що си беден и нещастен с тоя мега акъл
  • 1
    4
    Кондю
    Аллахата дал дупе и цици, ама акъл йок.
  • 17
    3
    ........
    Хубавото е,че не взела невинни животи!С тази скорост не ми се мисли за тези,които са насреща!
  • 9
    2
    автомонтьор
    Мини купъра е към тон и половина но си е мощен двигателя за такова купе . При хлъзгаво и висока скорост може лесно да се унесе и да се наниже някъде, в случая дърво. По тежките коли към 2 тона са по устойчиви на хлъзгаво но въпреки това задължително се кара на ниска предавка и бавно. По принцип колите със предно предаване са по устойчиви на хлъзгаво, баири, изпреварване и т.н. Жалко за младия живот.
  • 17
    1
    доктора
    Доста неприятно. То е ясно , че не може да ви се набие в главите да карате бавничко , но слагайте по един колан поне , че да не се чудим как да ви събираме като пъзел, а и белким се разминете само със счупвания.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари