Загинал е заместник-командващия руския Черноморски флот

1
Капитан I ранг Андрей Палий е загинал по време на войната в Украйна в боевете за Мариупол
Капитан I ранг Андрей Палий е загинал по време на войната в Украйна в боевете за Мариупол

Андрей Палий е загинал по време на войната в Украйна в боевете за Мариупол

Капитан I ранг Андрей Палий, заместник-командир на Черноморския флот (ЧФ), е загинал по време на войната в Украйна в боевете за Мариупол, съобщи губернаторът на Севастопол Михаил Развозжаев, цитиран от ТАСС.

Севастопол, който е основна база на руския Черноморски флот, се намира на полуостров Крим, анексиран от Русия през 2014 г.

"В сраженията за освобождаването на Мариупол от украинските нацисти загина заместник-командирът на Черноморския флот капитан I ранг Андрей Николаевич Палий. През 1993 г. отказва да положи клетва за вярност към Украйна и остава верен на Русия, като заминава за Северния флот. Бях приятел с Андрей Николаевич, той беше много открит и достоен човек", се казва в информацията.

Руският флот не е реагирал на искане от Ройтерс за потвърждаване на информацията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Aнонимен
    Каква е тази злоба бе хора, умират и руснаци и украинци, това е жалко, техните прадеди са се били за да живеем ние днес, потресена сьм от злорадството Ви.
  • 1
    3
    Боже наказание
    Каквото търсил, това и намерил. Господ си знае работата. Забавя, но не забравя. Въпросът е, че почти не останаха руски генерали и висши офицери, нещо много фира почнаха да дават
  • 5
    2
    до 1
    Това "Слава Украина" е новият еквивалент на "Зиг Хайл" от едно време. Надявам се да изпъваш ръчичка като го изричаш.
  • -8
    1
    Слава Украина!
    Един главнокомандващ на орките по-малко! Слава героям! Слава Украина!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари