Задигнаха два телевизора от апартамент в блок "Българка"

0
Полицията е започнала разследване по три сигнала за кражби от жилища в гр. Русе и гр. Две могили
Полицията е започнала разследване по три сигнала за кражби от жилища в гр. Русе и гр. Две могили

Полицията е започнала разследване по три сигнала за кражби от жилища в гр. Русе и гр. Две могили.

Вчера вечерта в Първо РУ е получено съобщение за проникване в апартамент на 6 етаж в блок на ул. "Дондуков Корсаков". Според тъжителите деянието е извършено през деня, за времето от 07:30 до 18 часа. Липсвали  телевизор, лаптоп и слънчеви очила. Стойността на нанесените щети се уточнява. Дежурна оперативна група на полицията е посетила адреса, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 195 от НК.

Служители на Второ РУ са започнали разследване на взломна кражба в апартамент в блок „Българка“ в Русе, извършена вчера през деня. При оглед на място е установено, че в жилището е проникнато като е счупен патрона на входната врата. От жилището липсвали  два телевизора. Сигналът е документиран и по него е заведено дознание за престъпление по чл. 195 от НК.

Вчера в РУ – Две могили също са регистрирали сигнал за кражба от имот в гр. Две могили.  По данни на тъжителите престъплението е било извършено за времето от 17:30 часа на 6 февруари до 11 часа на следващия ден, като е взломена входна врата от ПВЦ. Откраднат е телевизор /led/. По случая е заведено досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари