Отмъкнаха дори и кюнците от вила край Русе!

1
Щетата на собственика е оценена за около 1500лв
Щетата на собственика е оценена за около 1500лв

Дръзки апаши „обезкостиха” вила край Русе, като заедно с ел. уредите отмъкнаха от нея дори и печка, тип камина, заедно с кюнците от комина. Обирът е станал в периода между 17 ч. в неделя до 15 ч. във вторник.

След като си тръгнал от вилата в почивния ден, собственикът я намерил разбита и обрана, пише 24 часа. Къщата се намира в местността "Караорман" в землището на Русе. Според полицията, крадците са срязали оградната мрежа, за да проникнат в имота. После, необезпокоявани от никого, те разбили и входна врата и прозорец, за да влязат в самата вила.

Оттам апашите отмъкнали печката-камина, заедно с кюнците, като не взели само комина. Откраднали и 250 м кабел, бензинопил, електропил, ъглошлайф, 10кг. захар, домакински съдове и други. Щетата на собственика е оценена за около 1500лв.

На мястото на престъплението е бил извършен оглед от оперативна група на МВР. Деянието е документирано от разследващите, като е започнато досъдебно производство с оглед извършено престъпление по чл.195, ал.1 от НК, утчниха от МВР-Русе.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари