Задава ли се подмяна вместо промяна в България?

0
Избраната формула ще дава възможности ИТН да се договаря на парче и с партии от статуквото - било за избирателната система, било за Иван Гешев. Това би могло да доведе до подмяна, а не промяна - рискът е реален
Избраната формула ще дава възможности ИТН да се договаря на парче и с партии от статуквото - било за избирателната система, било за Иван Гешев. Това би могло да доведе до подмяна, а не промяна - рискът е реален Снимка: ПП "Има такъв народ"

С 24% подкрепа Слави Трифонов поиска кард бланш за управляването на страната и определянето на нейните приоритети

Предложеното правителство е от експертен тип, в което мнозина от министрите нямат адекватен опит. Съдебната реформа се свежда до премахването на специализираните съдилища и прокуратура, като няма да се прави нищо по отношение на главния прокурор. Мантрите за референдума остават и са единственото по-конкретно нещо сред приоритетите. Магистралите и детските градини са саморазбираеми - всяко правителство би трябвало да ги прави. Министър по ромските въпроси е много добра идея, заради която ИТН трябва да бъдат поздравени. Астронавтите и особено македонският астронавт е по-скоро виц, дори и идеята да бъде реализирана.

Избраната формула ще дава възможности ИТН да се договаря на парче и с партии от статуквото - било за избирателната система, било за Иван Гешев. Това би могло да доведе до подмяна, а не промяна - рискът е реален.

Даниел Смилов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук