Задържаха жена от Сливен за измама за над 260 хиляди лева

1
Жената е криминално проявена - осъждана за същото престъпление
Жената е криминално проявена - осъждана за същото престъпление Снимка: iStock / Getty Images / архив

Жената е криминално проявена - осъждана за същото престъпление

Икономическа полиция в Сливен разкри измамна схема в големи размери, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Сливен.

Служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към ОДМВР-Сливен разкриха измама за над 260 000 лева. На 12 април в ОДМВР-Сливен са получени сигнали от две дружества, извършващи логистика, със седалища в североизточна България.

С тях се е свързала фирма от град Сливен, предлагаща спедиторски услуги извън страната. По данни на заявителите те са извършили транспортните услуги, за които са бил наети от въпросната фирма посредник, но не им е било платено. Според заявителите нанесената щета е в размер на над 260 000 лева. След проведените незабавни оперативно - издирвателни действия полицейските служители са задържали 48-годишна жена от град Сливен. При последвалите процесуално-следствени действия в жилището ѝ са иззети документи и вещи, имащи отношение към извършваната от нея дейност.

Жената е криминално проявена - осъждана за същото престъпление. Първоначално е задържана за 24 часа. Уведомена е Районна прокуратура-Сливен. Образувано е досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари