Задържаха жена, изхвърлила детето си от кола

0
Срещу жената има и сигнал, че е оставила двете си деца без надзор и грижа
Срещу жената има и сигнал, че е оставила двете си деца без надзор и грижа

Срещу жената има и сигнал, че е оставила двете си деца без надзор и грижа

49-годишна жена от Царево е задържана заради домашно насилие над детето ѝ. Инцидентът е от 29 юли, но сега се оповестява от Областната дирекция на полиция в Бургас.

Жената е издърпала и изхвърлила от купето на автомобил 8-годишния си син по така наречения "Царевски път". Детето е получило лека телесна повреда. По сигнала е образувано бързо производство, като след оперативно-издирвателните и процесуално следствени действия, тя е задържана за срок до 24 часа, а по искане на Районната прокуратура в Бургас ѝ е постановена принудителна мярка „задържане под стража“.

На пострадалото момченце е извършен разпит в „синя стая“ в присъствието на психолози, съдия от Районен съд - Бургас и особен представител.

Бързото производство е обединено с друго досъдебно производство срещу същата жена, образувано по сигнал, че по-рано тази година е оставила без надзор и грижа двете си деца на 5 и 8 години, уточняват от полицията.

Работата по случаите продължава от служители на Районното управление в Царево.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари