Задържаха втори стрелец след ергенското парти

0
Двама станаха задържаните за стрелбата на ергенското парти тази сутрин в Благоевград
Двама станаха задържаните за стрелбата на ергенското парти тази сутрин в Благоевград Видео: БГНЕС

Двама станаха задържаните за стрелбата на ергенското парти тази сутрин в Благоевград, предаде БГНЕС.

Задържани са двама мъже от град Благоевград, след като рано тази сутрин в централната градска част бяха чути изстрели. Няма пострадали. Сигналът за стрелба във въздуха в района на ул. „Крушево“ е получен в полицията около 5.30 часа. Служителите на реда установили адреса, откъдето е стреляно, вероятно с газов пистолет. Скоро след това са задържани двама мъже – на 26 и на 27 години. Предстои да бъде изяснена съпричастността към произведените изстрели, най-вероятно след употреба на алкохол, както и да бъдат изяснени фактическата обстановка и обстоятелствата по случая”, уточняват от МВР.

Припомняме ви, че към 5.30 ч. тази сутрин е подаден сигнал за шум и последвала стрелба от дом на ул. „Крушево”-20, намиращ се зад сградата на ОДМВР-Благоевград. 20-ина гилзи от газов пистолет и стъкла от счупени стъклени чаши имаше на тротоара пред къщата. Живущи разказаха, че са чули стрелба, помислили, че е възможно да са пиратки. Към 8.45 ч. от къщата излязоха двама младежи, а малко след тях на място пристигнаха двама криминалисти-цивилни и полицай от служба КОС. Към 9.45 двамата младежи се върнаха към къщата, казаха, че няма нищо, просто имало ергенско парти. След като криминалистите се опитаха да разговарят с тях, единият побягна надолу по ул. „Тодор Александров”, криминалистът го погна, но младежът се качи на третия етаж на ул. „Зар Симеон”, успоредна на „Крушево”.

Към 10 часа пристигна патрулка, задържаният младеж бе изведен от къщата и качен в нея, окован с белезници. Родственик на задържания пък погна репортерите с метла. Полицейското присъствие пред къщата, където се чули изстрелите се увеличи.

Работата по случая продължава.

Източник: БГНЕС
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари