Задържаха Цветомир Пенков

3
Криминално проявеният мъж се издирваше за побой над жената на детето му
Криминално проявеният мъж се издирваше за побой над жената на детето му

Криминално проявеният мъж се издирваше за побой над жената на детето му

Арестуваха 29-годишния Цветомир Пенков, пребил жестоко майката на детето си, съобщи TrafficNews.

Това се случва, след като насилникът бе обявен за общодържавно издирване. Той е с дебело криминално досие и присъди.

Както вчера писахме, миналата седмица 24-годишната Ванеса бе приета по спешност в болница, след като стана жертва на побой. Жертвата е постъпила за лечение в УМБАЛ "Свети Георги" с хематоми по цялото тяло и лице, счупени таз, крака и ребра. Първоначално пред медиците е поддържала версията, че нараняванията са заради падане по стълбите, но малко след това признала истината за домашното насилие, на което е подложена не за първи път.

Във фаталния ден мъжът е оставил жена си в безпомощна и кървяща, със счупен таз и бедро, и е избягал заедно с едногодишното им дете. Оставил го е при родителите си, които живеят във Видин и се скрил. Родителите на Ванеса са успели заедно с полицията да вземат детето, но твърдят , че Цветомир продължил да заплашва момичето.

Пенков остана около седмица след побоя на свобода, като през това време поства вулгарни шеги и различни постове във фейсбук профила си, дори публикува обява за секс услуги в alo.bg, като е дал номера на жената, която след нанесените травми, ще остане близо 2 месеца на легло. "Не вярвай на никого, животът е пълен с фалшиви хора!", " Силен човек е този, който е удрян от съдбата и нараняван от хората, но въпреки това има силата да остане добър, усмихнат и справедлив" пише Пенков в профила си, заемайки позата на жертва.

Междувременно с помощта на доброволците от Браво Пловдив, започна кампания в помощ на пребитата жена. Яна Димитрова успя да събере средствата, необходими за специализирания транспорт, както и за лекарствата, които са необходими на този етап. Заради тежките травми, Ванеса ще остане близо 2 месеца на легло, а след това ще има период за рехабилитация. Очакват я продължително лечение и възстановяване, за които ще са нужни средства. Родителите вече са намерили рехабилитатор, който в следващите седмици ще работи с Ванеса.

Всеки, който иска да им помогне, може да го направи, като се чуе с майка ѝ, за да разбере как е Ванеса, за да уточни от какво се нуждаят и ако реши да изпрати помощ до офис на Еконт гр. Видин, ул. Вела Пеева 2, +359885534748, Биляна Ванкова Цанова. Ще имат нужда от средства, за лечението, които ако решите може да изпратите на сметката на мъжът на Биляна и да ви изпратят касови бележки за направените разходи (ако желаете текива, разбира се),тъй като Ванеса има наложен запор, заради бърз кредит.

Банка ДСК АД

IBAN BG57STSA93000027970372

BIC STSABGSF

Владимир Тодоров Генчов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари