Задържаха трима мъже за пласиране на дрога до училище в Разград

0

Униформените откриха тайник във вилна зона Малкия хълм

Хванаха трима мъже за разпространение на наркотици до училище в Разград, съобщиха от полицията.

Задържаните за пласиране на наркотични вещества са криминално проявените 23-годишен мъж от село Мортагоново, 26-годишен от село Гецово и 19-годишен от Разград.

При обиск у 19-годишния е открита марихуана. В хода на разследването са открили тайник във вилна зона Малкия хълм. В гористата местност са открити заровени в земята пластмасово шише и кутия, пълни с полиетиленови пликчета с канабис. Общият им брой е 66, а теглото 115,20 грама.

Последвало претърсване и на автомобил, собственост на 23-годишния от задържаните мъже. В колата му са намерени три пакета с канабис с тегло 2,5 грама.

Разследването по случая продължава под ръководството на дежурен прокурор от Окръжна прокуратура – Разград.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    3
    до 1
    „Тревата“ в развитите държави е вече реабилитирана дотолкова, че учени работят по това да се отгледа такъв сорт, в който са запазени полезните вещества, сред които и THC, но без някои от терпените, от които е лошата миризма. Бай ви Ганя, обаче още живее у 19-ти век и нали са му казали по телевизията, че конопа е лош и айде сега, попръджа на майка „наркоманите“. Да не дава господ, да ти потрябва масло от канабис, тогава ще ти дойде акъла.
  • -1
    2
    Дрън до 1
    Гледам си тревица в къщи, пушвам си я в къщи, какъв ти е проблемът? Аз търся ли ти сметка, че пиеш по три ракии вечер и не си грамотен къде се поставят запетайки?
  • 5
    1
    Дгд
    Айде бе поддръжниците на тревата защитете си дилърите как безобидно продават тревичка на ученици. Мама ви проста наркоманска сган
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари