Задържаха служител на пловдивския затвор с наркотици

0
Мъжът е задържан в момента на купуване на дрогата
Мъжът е задържан в момента на купуване на дрогата

Мъжът е задържан в момента на купуване на дрогата.

Служител на затвора в Пловдив е задържан с наркотици. Той е хванат заедно с още един мъж в рамките на специализирана полицейска операция, проведена от служители от отдел "Криминална полиция".

В хода на действията, в момент на купуване на наркотични вещества, е установен и задържан 33-годишен мъж. При обиска у него са открити 5 розови хапчета екстази и найлоново пликче, съдържащо бяло прахообразно вещество, дало характерната реакция на амфетамин при направения полеви наркотест. Изяснено е, че мъжът е служител на затвора в Пловдив, съобщават от ОДМВР - Пловдив.

В рамките на процесуално-следствените действия на адрес, ползван от него, криминалистите намерили още 47.93 грама амфетамин, 30 таблетки екстази, везна със следи от амфетамин и марихуана.

По случая било образувано досъдебно производство, а материалите - докладвани на Окръжната прокуратура.

При продължилите оперативни действия полицаите установили и съпричастен към случая 26-годишен мъж от Пазарджик. При вида на униформените, той опитал да избяга с колата си, но след кратко преследване бил задържан. В рамките на предприетото претърсване в имота, ползван от него, били открити и иззети електронна везна, чук със следи от амфетамин и марихуана по него. По случая също е образувано досъдебно производство и материалите са докладвани на Окръжната прокуратура.

Работата по изясняване на случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура в Пловдив.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари