Задържаха русенския бияч след разказа на потърпевш

1
Бил от агитката на “Левски”
Бил от агитката на “Левски” Снимка: iStock

Бил от агитката на “Левски”

Незабавно се задейства русенската полиция след материала на ФрогНюз, че по улиците на града вилнее наркоман и бие невинни граждани. Става дума за 24-годишен стар познайник на властите, който е бил задържан от МВР часове след публикацията на медията, с която ви запознахме по-рано днес.

Както ви съобщихме по-рано на 8 септември миналата година 19-годишно момче е пребито в центъра на град Русе, а извършителят - пуснат след 24 часа без обвинение. Пред медията пострадалият е заявил, че става дума за криминално лице, занимаващо се с разпространение на наркотици, което обаче се ползва с протекции от полицията, защото снася информация.

Лицето е от контингент, занимаващ се с разпространение на наркотици. Задържаният е от агитката на "Левски".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Виктор
    Тоя не да ми посегне на мене да го видя да бие някой . Ще го накарам да си изяде всички наркотици в него , ще го съблека гол и ще го е*а пред майка му ... Леле как се дразня на такива с полицейски протекции
  • 3
    2
    Любо
    Как не попадна на мене да иска да ме бие щях да го еба на центара
  • 4
    1
    Учуден
    Стига глупости! Хора, търсещи сензации! Кой каза, че полицията се е задействала ТОЧНО СЛЕД ВАШАТА СТАТИЯ! Човека си е прибран много отдавна. Ама някой сега се сетил да каже нещо и всички вярваме на 100 процента. Някой провери ли това, което пишете. И тогава да пишете, че имало развитие. Всеки пише и казва каквото си иска и всички вярват. А после върви доказвай, че нямаш сестра.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари