Задържаха русенец, нарушил заповед за защита от домашно насилие

1
Сигнал за нарушението е подал баща му
Сигнал за нарушението е подал баща му

Сигнал за нарушението е подал баща му

40-годишен мъж е задържан, след като е нарушил заповед за защита от домашно насилие, съобщиха от ОДМВР - Русе.

Вчера служители на Второ РУ са извършили проверка на адрес в град Русе, на улица "Киев", след получено съобщение от 65-годишен мъж, че синът му е нарушил заповед за защита.

Служителите на реда са установили, че срещу 40-годишния мъж има издадена заповед за защита от домашно насилие от август миналата година по описа на Русенски районен съд, с която му се забранява да приближава жилището.

40-годишният мъж е задържан по Закона за Министерството на вътрешните работи и срещу него е започнато бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари