Задържаха продавачката, обвинена в серийни кражби на магазини

0
Тя е на 30 години е многократно осъждана
Тя е на 30 години е многократно осъждана

Задържаха жената, обрала няколко магазина в София и други градове, съобщиха от МВР

Действия по разследването започват през месец юли миналата година, когато помощ в полицията търси собственик на магазин за алкохол и цигари. Мъжът разказва, че жена, обучавана за назначаване на работа в обекта, е присвоила сумата от 700 лева от касата на магазина, след което е изчезнала. Месец по-късно друг собственик на търговски обект сигнализира за почти идентичен случай - след назначаване на работа, жена със същото описание, отмъква 955 лв. и стока на стойност за 600 лв. и повече не се появява на работа.

След идентифициране на самоличността ѝ – 30-годишна, многократно осъждана, тя е обявена за общодържавно издирване. В рамките на предприетите оперативно-издирвателни действия служители на Пето РУ засекли и задържали издирваната в късните часове на вчерашния ден в централната част на столицата.

По случаите са образувани две досъдебни производства. Предстои доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари