Задържаха мъж, ударил лекар в МБАЛ "Канев" в Русе

3
43-годишният мъж от град Мартен крещял на дежурния медицински екип и ударил лекаря в областта на лицето
43-годишният мъж от град Мартен крещял на дежурния медицински екип и ударил лекаря в областта на лицето Снимка: Dunavmost / Архив

43-годишният мъж от град Мартен крещял на дежурния медицински екип и ударил лекаря в областта на лицето

Бързо производство е образувано срещу мъж, извършил хулигански действия в спешното отделение на болница „Канев“ в Русе.

На 26 март около 06:05 часа екип на Второ РУ е изпратен в спешното приемно отделение на УМБАЛ "Канев" в Русе, след сигнал за извършени хулигански действия от мъж. Той крещял на дежурния медицински екип в отделението и нанесъл удар с ръка в областта на лицето на лекар.

На място полицаите са установили, че извършител на описаните по сигнала действия е 43-годишен мъж от град Мартен.

Той е задържан за 24 часа. Случаят е документиран по описа на Второ РУ, като срещу 43-годишния е образувано бързо производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Русенец
    Лекарите в спешно отделение на УМБАЛ Канев са за бой и е*ане !!! Няма талкова нагли и безочливи хора, да не Ви дава господ да чакате в приемното на УМБАЛ Канев Спешна помощ.....особено за ваш близък или не дай боже дете.... чакаш и се молиш да те приемат, никаква организация, ред... просто чакаш... Хората се изнервят и почват да беснеят, вървете някоя вечер да видите какво е, има двама лекари на смяна за цялата област - БЕЗУМИЕ !!!
  • -4
    6
    Предложение
    Предлагам всеки, който посяга на лекар в спешно отделение да няма право да посещава спешно отделение и да ползва услугите на спешна помощ. Ако възникне проблем има цивилизовани начини за разрешаването му. Ако започнем да развяваме шамари и юмруци навсякъде и за всичко, докъде ще стигнем?
  • 12
    5
    Денис Ферхад
    Не то там няма отношение, гледат на нас като втора ръка хора, не като нуждаещи се от помощ, крещят изтерично и цари некомпетентност.
  • 12
    4
    Петя Николова
    Чакала съм, часове пред това "смешно" отделение, пълен хаос е там.
  • 13
    3
    ВПП
    Не са изнесени подробности по инцидента и за това е трудно да се вземе позиция и отношение, но аз самия когато ми се е налагало да ползвам „услугите“ на спешното отделение, съм бил всеки път възмутен от отношението и арогантното поведение на работещите там!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари