Русенец сви бутилка уиски от магазин

0
39-годишният мъж е задържан след касите на магазина
39-годишният мъж е задържан след касите на магазина

39-годишният мъж е задържан след касите на магазина

На 26 септември около 11:25 ч. в Първо РУ е получен сигнал от управител на обект на търговска верига, че в магазина са задържали мъж, който е извършил кражба. На място е изпратен полицейски екип, който е установил самоличността на посоченото лице – 39-годишен мъж от Русе.

Според заявеното от търговския обект, той е преминал след касова зона, като не е заплатил бутилка уиски на стойност 51,99 лв. Мъжът я бил укрил под тениската, с която е бил облечен.

Сигналът е документиран по описа на Първо РУ, като е образувана преписка с оглед изясняване на престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Roman
    А когато магазините лъжат клиентите го наричат маркетингов трик а не престъпление
  • 0
    3
    пазара
    Има клипове в ЮТюб от щатите как тълпите вилнеят из големи магазини, крадат, трошат. Слава Богу , България все още не е подивяла. Зомби-революцията все още не дошла в България и Слава Богу.
  • 3
    2
    34346
    Трябва му лечение за наркоманията. Проблема е че всички искат да си пристрастен към алкохол - по телевизия, филми, реклами гледаш някъкви усмиханти, с костюми, щастливи, пият и те лъже, че и ти ако пиеш ще си също толкова щастлив и преуспял... ама никога не става така. После от отровата на алкохола се поврежда тялото, ума, трябва да ходиш по лекар и така ти вземат парите... затова искат всички да пият и от деца ни учат колко е хубаво. В училище ти казват колко е лош хероина, а за алкохола и тютюна нищо не казват.
  • 2
    1
    Джони Уокър
    Да го обесим 🙂
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари